19 C
Medemblik
20 september 2020 16:03
Medemblik Actueel.

40 jaar Herman Tiben en zijn 'Tritonbar'

Herman Tiben aan de bar van zijn Tritonbar(Foto: JH R/M)
Herman Tiben aan de bar van zijn Tritonbar(Foto: JH R/M)

Medemblik –  “Ik werd veertig jaar geleden als timmerman werkeloos en mijn broer Jaap nam een klus aan om de werkplaats van de fietsenspecialist aan de Walesteeg om te bouwen tot een café. Ik hielp hem daarbij. Naarmate de klus vorderde, haakte ineens de koper af en toen dacht ik: ‘ik ben toch werkeloos. Waarom ga ik er niet wat van maken?’.

Zo werd ik uitbater van mijn Tritonbar en dat ben ik al veertig jaar. De eerste tien jaar stond mijn vrouw Diny ook achter de bar, maar ze vindt het leuker om te koken voor onze gasten die elke maandag en donderdag vanzelf aanschuiven. Het is natuurlijk eten wat de pot schaft. Het is niet alleen lekker, de maaltijd is altijd afgestemd op het seizoen. En het is vooral erg gezellig!

Feestje

In de Tritonbar kunnen jarigen en bruidsparen een feestje vieren of een receptie houden. “Wie wat te vieren heeft, kan altijd langskomen voor een praatje. Maar eerst vier ik 7 februari mijn eigen feestje. Zaterdag van 15.00 tot 17.00 uur houd ik een receptie en ’s avonds een feestje voor genodigden. Op deze datum heb ik precies veertig jaar geleden de Tritonbar geopend.”

Wie de uitbater met zijn jubileum wil feliciteren kan 7 februari tijdens de receptie langskomen. Herman en Diny heetten iedereen van harte welkom in de Tritonbar, Walesteeg 2 in Medemblik, tel. 0227-543399.

Via: Rodi Media

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?