Gea Wolfslag is een supermoeder. Samen met buurman redde zij haar kinderen.

auto gea wolfswinkelMedemblik – Snel zal ze het niet vergeten, Gea Wolfslag uit Medemblik, ze had haar kinderen net in de auto gedaan toen deze door de gladheid de Pekelharinghaven in gleed. Door snel handelen van Gea en een omstander konden de 2 kinderen snel uit de auto worden gehaald. 

Hart van Nederland(sbs6) stuurde een cameraploeg naar Medemblik om de supermama te interviewen. Dit interview kunt u op de website van Hart van Nederland bekijken. Het is niet de eerste keer, en het zal ook niet de laatste keer zijn dat er een auto in de Pekelharinghaven duikt. Vorig jaar zelfs 2x vlak achter elkaar. 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.