Medemblik Actueel.

Woensdag, henneprooidag.

Noord-Holland – Dinsdag heeft de politie op meerdere plekken in Noord-Holland hennepkwekerijen opgedoekt, de planten zijn vernietigd. Aan de Kandelaar in Heiloo zijn in een flatwoning 640 potten met afgeknipte stelen aangetroffen. Hier is een 40-jarige man uit Heiloo aangehouden en er was sprake van diefstal met stroom. 

Aan de Kajakstraat in Alkmaar is een kwekerij ontmanteld met ruim 1800 stekken met daarnaast 150 moederplanten. Ook hier een is een verdachte aangehouden, een 35-jarige Alkmaarder. Tevens was er sprake van diefstal van stroom.

Aan de Rijnstraat in Den Helder zijn 600 hennepplanten in drie ruimtes ontdekt. Er was sprake van diefstal van stroom in deze flatwoning, er is geen verdachte aangetroffen.
In Enkhuizen is een hennepkwekerij op een zolder aan de Sebastian Centenweg aangetroffen. Er waren 200 planten aanwezig en er werd illegaal stroom afgetapt. Er is een 41-jarige inwoner van Enkhuizen aangehouden.

In Bovenkarspel op de La Reinelaan zijn op een zolderkamer 210 planten aangetroffen in een kwekerij, ook hier was sprake van diefstal van stroom. Er is een 53-jarige man uit Bovenkarspel aangehouden.

Na melding van een lekkage is een hennepkwekerij aangetroffen aan de Penningweg in Zaandam. Er zijn ruim 100 planten aangetroffen, er is geen verdachte aangetroffen. De politie waarschuwt voor de gevaren van hennepteelt, kijk hier voor meer informatie

Reageren via facebook