Medemblik Actueel.

Sport

Piet Koops (Twisk) ongeslagen Westfrieskampioen bandstoten derde klas

De ongeslagen kampioen bandstoten Piet Koops
De ongeslagen kampioen bandstoten Piet Koops

Twisk – In het biljartpaleis NHD IN Zwaag is afgelopen weekend Piet Koops uit Twisk, lid van de Carambole in Andijk, de nieuwe districtskampioen derde klas bandstoten geworden. De beste acht bandstoters van West-Friesland in deze klasse gingen de strijd aan. Bandstoten, een mix van het stille libre en luidruchtige driebanden.

In een zinderende finale tegen Gerrit Mulder, van biljartvereniging De Opkomst uit Onderdijk, waar zelfs het talrijke publiek stil van werd, wist Piet Koops ook zijn laatste partij te winnen. Districtsvoorzitter Piet Koops en Gerrit Mulder gaan het district West-Friesland vertegenwoordigen in de regio-finale van 13 tot 15 maart in Oegstgeest.

Reageren via facebook