AZ doneert shirt voor Madelief en Nathaniël

Het door AZ gedoneerde shirt met de handtekeningen van de spelers.

Medemblik – Net als zoveel mensen en bedrijven in de omgeving van Medemblik heeft ook 1671 Administratieve diensten zich vrijwillig ingezet voor Nathaniel & Madelief. Van voetbalclub AZ hebben we een gesigneerd T-shirt ontvangen. Opbrengst wordt gedeeld tussen de stichtingen van Madelief en Nathaniel.  

Op de facebook pagina van 1671 Administratieve Diensten staat het T-shirt waar op geboden kan worden. De foto is al meer dan 1500 keer bekeken, en al een aantal keer gedeeld. Momenteel is het hoogste bod nog maar €25,-. Dit moet meer worden zodat er naar de beide stichtingen een leuk bedrag overgemaakt kan worden.

Er zijn meerdere aanvragen gedaan naar verschillende bedrijven/bekende artiesten. Zodra er weer wat binnen is zal deze geplaatst worden op de Facebook pagina.  Hou de facebook pagina in de gaten, of Like deze Facebookpagina: Om zo op de hoogte te blijven en vooral om te bieden op unieke items. 

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.