20.3 C
Medemblik
22 mei 2020 15:08
Medemblik Actueel.

AZ doneert shirt voor Madelief en Nathaniël

Het door AZ gedoneerde shirt met de handtekeningen van de spelers.
Het door AZ gedoneerde shirt met de handtekeningen van de spelers.

Medemblik – Net als zoveel mensen en bedrijven in de omgeving van Medemblik heeft ook 1671 Administratieve diensten zich vrijwillig ingezet voor Nathaniel & Madelief. Van voetbalclub AZ hebben we een gesigneerd T-shirt ontvangen. Opbrengst wordt gedeeld tussen de stichtingen van Madelief en Nathaniel.  

Op de facebook pagina van 1671 Administratieve Diensten staat het T-shirt waar op geboden kan worden. De foto is al meer dan 1500 keer bekeken, en al een aantal keer gedeeld. Momenteel is het hoogste bod nog maar €25,-. Dit moet meer worden zodat er naar de beide stichtingen een leuk bedrag overgemaakt kan worden.

Er zijn meerdere aanvragen gedaan naar verschillende bedrijven/bekende artiesten. Zodra er weer wat binnen is zal deze geplaatst worden op de Facebook pagina.  Hou de facebook pagina in de gaten, of Like deze Facebookpagina: Om zo op de hoogte te blijven en vooral om te bieden op unieke items. 

 

Reageren via facebook