3.7 C
Medemblik
17 januari 2021 08:03
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt, later deze week gevoelig kouder

02022015

Medemblik – Vandaag hebben wij te maken met bewolking maar ook zal de zon regelmatig wel even te zien zijn. De middagtemperatuur loopt op naar zo’n 6 graden bij een vrij krachtige wind uit het noordwesten later vanavond afzwakkend naar matig 3Bft. In de nacht naar dinsdag daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. 

Dinsdag is een vrijwel gelijke dag als vandaag alleen met 5 graden iets kouder dan vandaag. Wel draait de wind naar het noorden en is matig 3Bft.. In de nacht naar woensdag kan het een graadje gaan vriezen. 

Na woensdag gaat de temperatuur nog verder naar beneden, overdag rond de 2 á 3 graden en in de nachten meest lichte vorst -1 á -2 graden. Tegen het weekend gaan de temperaturen weer omhoog. Op termijn zit er nog steeds geen winterse periode in. De temperaturen gaan zelfs weer richting de 6 á 7 graden overdag. 

Reageren via facebook