16.9 C
Medemblik
9 juli 2020 15:12
Medemblik Actueel.

Roosje de Moel pakt tweede plaats tijdens regionale turnwedstrijd

Roos op de evenwichtbalk
Roos op de evenwichtbalk

Medemblik – Ze turnde pas haar tweede regionale doorstromingswedstrijd maar pakte ook resoluut de tweede plaats. Roosje de Moel uit Medemblik mocht in deze wedstrijd waar maar een paar turnsters kans maken om zich te plaatsen voor de finale van de regio uitkomen en door haar tweede plaats wist zij zich te plaatsen

De voor HG&T uit Hoorn uitkomende Roosje de Moel liet op alle toestellen zien dat zij heel goed kan turnen. De vloer en de brug waren geen enkel probleem voor de Medemblikse en op de evenwichtsbalk liet zij zelfs een koprol zien met hoge scores als resultaat. 

Voorwaar een prachtige prestatie van de Medemblikse die zich nu kan gaan opmaken voor de regionale kampioenschappen

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?