Medemblik Actueel.

Concerten

Ramon van Engelenhoven speelt voor Madelief!

madeliefOp 15 februari aanstaande zal de jonge pianist Ramon van Engelenhoven twee huiskamerconcerten geven. De opbrengst van deze concerten komt geheel ten goede aan de Stichting Madelief Boon. 

Madelief is een lief, klein meisje van twee jaar. Op 30 december 2014 kreeg zij de diagnose neuroblastoom stadium 4 met uitzaaiingen. Het primaire doel van de stichting is het generen van financiële middelen ter bestrijding van alle kosten die gemaakt moeten worden om Madelief te behandelen. Deze worden niet door de zorgverzekeraar of andere instanties vergoed. 

De negentienjarige Ramon, eerste prijswinnaar van zowel het Steinway als het Prinses Christina Concours, zal een gevarieerd klassiek programma ten gehore brengen op zijn eigen vleugel in een intieme huiskamersfeer. Hij speelt onder andere stukken van Poulenc, Chopin, Liszt en Schumann. 

Voor het reserveren van kaarten en nadere informatie over de huiskamerconcerten: E-mail: petravanengelenhoven@gmail.com of telefoon: 06-41884425. Kaarten á €20,00 per persoon inclusief koffie/thee en gebak. Adres: Pekelharinghaven 24 te Medemblik Aanvang: 11:30 uur en 15:30 uur.

Ook kunt u via de lovelinn.nl de speciale armbandjes bestellen die zij voor Madelief hebben gemaakt. Deze armbandjes kosten € 4,95 per stuk.. De verkoop gaat als een speer, er zijn er al ruim 80 verkocht. 

Reageren via facebook