Aantal inbraken bedrijventerreinen West-Friesland

Regionieuws – De afgelopen weken zijn er ongeveer 15 bedrijfsinbraken geweest op bedrijfsterreinen in Opmeer, Hoogwoud, Nibbixwoud en Obdam. Opmerkelijk is dat de verdachten iedere keer gereedschappen buit maakten van één bepaald professioneel merk. Bij al deze inbraken zijn zogenaamde overheaddeuren opengebroken.

De politie roept ondernemers op om hun deuren goed te beveiligen. Verder bleken veelal merk, type en serienummers van de gestolen gereedschappen te ontbreken. Voor het opsporingsonderzoek is het juist van belang om die nummers wel te noteren.

De politie zoekt getuigen van deze inbraken. Heeft u iets gezien, of informatie neem dan contact op met 0900-8844. Liever anoniem? Dan kunt u bellen met 0800-7000.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.