Wognumse glazenwasser bedreigd door door malafide glazenwassers

glazenwassers

Wognum – Een glazenwasser uit Wognum heeft aan een verslaggever van het NHD verklaard dat ook hij last heeft van malafide glazenwassers die hun illegaal geclaimde wijk desnoods met grof geweld willen behouden. 

Het is al langer bekend dat bepaalde illegaal werkende glazenwassers – desnoods met geweld – hun geclaimde terrein verdedigen; waar zij werken, zijn geen andere glazenwassers welkom. Consumenten die zelf een glazenwasser zoeken, merken dat kiezen onmogelijk is. Dit is een landelijk probleem, dat onlangs weer onder de aandacht werd gebracht door televisieprogramma RamBam,schrijft het NHD

,,Vooral in de Kersenboogerd maken ik en mijn collega’s het geregeld mee. Dan rijden die gasten rondjes in ’hun’ wijk en als jij daar net een raam staat te lappen, stappen ze uit. Of je weg wilt gaan, anders komen ze later terug. En dan komen ze met z’n drieën. Ik ga mijn leven niet wagen voor vijftien euro, dus dan vertrek ik maar. Maar een dag later ben ik er weer; ik laat me niet wegjagen.’’ Een collega uit Enkhuizen denkt er net zo over. ,,Bang ben ik niet, ik heb mijn weerwoord klaar. Maar als ze met drie man om je heen staan, is dat intimiderend.’’

Bekijk hieronder de aflevering van RamBam over de malafide praktijken van de glazenwassers

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.