14.1 C
Medemblik
24 oktober 2020 16:56
Medemblik Actueel.

Schaakvereniging de Pionier – Toen waren er nog zes

Dan weer een verrassing, Theo Laan – Toine Molenaar werd gewonnen door Theo! Theo staat weliswaar op 3 met 486 punten en Toine op 2 met 513 punten, maar daar trok Theo zich niets van aan. Helaas kon ik de partij niet volgen omdat ik weer op tijd weg kon bij gebrek aan een (geplande) tegenstander.

De laatste partij was Jouke van Groningen – Klemens Schäffer met het te verwachten resultaat, winst voor Klemens. Maar eens komt de dag dat Klemens bang is voor Jouke en daarom houden we dapper vol.

Wie ook dapper vol houdt is onze webmaster Toine Molenaar. Kijk daarom op uw gemak naar onze website www.depionier.eu er staat altijd iets bij waar u iets van opsteekt. We hebben borden, stukken en klokken voor 20 man, dus u ontrieft ons niet wanneer u wilt komen schaken. Handig is even te mailen met ondergetekende zodat we voor u een tegenstander klaar zetten. Voor locatie, tijden e.d. ziet de website.

Reageren via facebook