Auto zonder bestuurder aangetroffen in sloot Broerdijk Midwoud

Midwoud – Rond half zeven vanochtend kreeg de alarmcentrale een oproep dat er een auto was gevonden in de Broerdijk. Er werd direct groot opgeschaald daar er mogelijk nog mensen in de auto aanwezig konden zijn. 

De aangesnelde hulpdiensten troffen niemand meer aan in de auto. De auto is waarschijnlijk in de nacht van vrijdag op zaterdag uit de bocht gevlogen en in het water beland. De politie gaat een onderzoek instellen naar de eigenaar van de auto en hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren. Of er drank in het spel was kon de politie nog niet vertellen. 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.