16.3 C
Medemblik
24 september 2020 17:47
Medemblik Actueel.

Bakkerijmuseum Medemblik grootgraaier in nominaties en prijzen

bakkerijmuseumMedemblik – Waar een klein museum enorm groot in kan zijn. Jaar in jaar uit winnen ze de prijs voor het leukste kindermuseum van Nederland, en dan zijn ze nu ook genomineerd door de ANWB als het ‘Leukste uitjes van de provincie Noord-Holland’. 

In het museum kunt u zien hoe de bakkers vroeger hun waren maakten en aan de man brachten. In het hele museum proeft u de sfeer van vroeger. Dat wordt alleen maar versterkt door de lekkere geuren uit de bakkerij, waar het oude ambacht gedemonstreerd wordt. 

Jacco Spil is zo trots als een pauw op deze zoveelste nominatie. 2014 was ook een succes jaar met een recordaantal bezoekers en niet alleen het bakkerijmuseum kreeg een recordaantal bezoekers alle musea in Medemblik zagen de bezoekersaantallen enorm stijgen. 

Vind u ook dat het bakkerijmuseum het leukste uitje van Noord-Holland is, dan kunt u hier uw stem uitbrengen

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?