Medemblik Actueel.

Robert Takken uit Medemblik wint Encourage-Prize bij PostNL Masters competitie

Herna Verhagen (CEO PostNL) & Robert Takken
Herna Verhagen (CEO PostNL) & Robert Takken

Medemblik – Afgelopen donderdag won Robert Takken uit Medemblik de Encourage-Prize bij de PostNL Masters competitie. Met de jaarlijkse wedstrijd onder medewerkers geeft de organisatie een podium aan mooie initiatieven binnen het postbedrijf.

Robert Takken, landelijk projectmanager bij PostNL, deed mee met het project “Multicultureel Meesterschap”. Tijdens de prijsuitreiking op de jaarlijkse bijeenkomst van het senior management werd hij, samen met de andere winnaars, door CEO Herna Verhagen in het zonnetje gezet.

Het initiatief van Takken laat zien dat diversiteit op de werkvloer bijdraagt aan een goede harmonie en werksfeer. Door trainingen op de werkvloer over multicultureel ondernemerschap creëerde de projectleider meer bewustzijn over cultuurverschillen onder medewerkers van PostNL. “Door elkaar beter te leren begrijpen vermijdt je onbegrip. Door juist de cultuurverschillen te benutten kunnen we het verschil maken”; vertelt de winnaar van de Encourage-Prize. Het project is nog vol in ontwikkeling, maar heeft veel potentie. Diversiteit op de werkvloer is een actueel onderwerp en zal in de toekomst steeds belangrijker gaan worden. De projectmanager uit Medemblik won in 2010 ook al een prijs bij de PostNL Masters competitie.

PostNL masters competitie

Projectteams en bedrijfsonderdelen van PostNL worden in de PostNL Masters-competitie uitgedaagd om hun ‘paradepaardjes’ te showen. Het gaat daarbij om aantoonbaar succesvolle projecten die hebben bijgedragen aan de toekomst van PostNL. De wedstrijd heeft als doel de innovatieve en klantgerichte initiatieven extra onder de aandacht te brengen, te delen en andere medewerkers te inspireren.

Reageren via facebook