16.9 C
Medemblik
7 juli 2020 14:50
Medemblik Actueel.

Het Hoogheemraadschap staat paraat tijdens gladheid (video)

Regionieuws – Taferelen als in New York zullen we niet meemaken in Noord-Holland, maar het kan de komende dagen wel hier en daar glad worden op de wegen. Het hoogheemraadschap zorgt ervoor dat de wegen begaanbaar blijven.

Het hoogheemraadschap beheert ruim 1400 kilometer aan (polder)wegen en staat klaar om deze wegen begaanbaar te houden. Als zij strooien, is dat vooral in de nacht en vroege ochtend, voor de spits. Maar opletten blijft het devies voor elke weggebruiker. Nog een tip: de strooiwagens rijden op plekken waar het nog glad is. Het is een hele toer om zo’n truck op de weg te houden. Geef ze de ruimte!

Samen met RTV-NH maakte het hoogheemraadschap een NH-Waterjournaal over gladheidsbestrijding de onderstaande film

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?