Medemblik Actueel.

Popkoor EQuality brengt “Let me entertain you” in de St. Pieter Medemblik

141102_promo_005Medemblik – Ooit een concert meegemaakt waar u niet meer van los kwam? Waar de rillingen u van over de rug liepen, zó mooi? Waar u met verwondering en bewondering aan terug dacht? Mocht dat wél het geval zijn, dan stelt Popkoor EQuality u in de gelegenheid om dit nóg eens mee te maken. Mocht u nog nooit iets dergelijks hebben ervaren, dan is dit een uitgelezen kans!! Popkoor EQuality adviseert u om deze unieke mogelijkheid met beide handen aan te grijpen.

In het weekend van 30, 31 januari en 1 februari 2015 gaat ‘het dak er volledig af’ tijdens de drie concerten die popkoor EQuality geeft in Verenigingsgebouw St. Pieter te Medemblik. Het thema “Let me entertain you!” belóóft wat en die toezegging wordt door EQuality volledig waargemaakt. Het wordt een avond of middag vol muzikaal vermaak waarbij u zich geen tel zult vervelen en waarbij het verdraaid lastig zal worden om rustig op de stoel te blijven zitten.

De popnummers uit verschillende perioden van de muziekgeschiedenis zijn soms ontroerend en klein, soms opzwepend, swingend en bombastisch, maar zeker stuk voor stuk pakkend en boeiend. De enthousiaste groep zangers en zangeressen zal, onder leiding van dirigent Dick Opdam, samen met de doorgewinterde en talentvolle muzikanten Anneke, Stefan, Theo en Edward een zowel muzikale als artistieke prestatie leveren die u nog lang zal heugen.

EQuality heeft er nu al zin in om het publiek drie dagen achtereen mee te nemen in een wervelende, muzikale rollercoaster en volop mee te laten genieten.

Dus laat dit concert niet aan u voorbijgaan en zet de volgende data vast in uw agenda: vrijdagavond 30  en zaterdagavond 31 januari om 20.00 uur, zondagmiddag 1 februari 15.00 uur. De kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro en zijn verkrijgbaar bij Verenigingsgebouw St. Pieter en Bakkerij Raat te Medemblik.

Bij de ingang van Verenigingsgebouw St. Pieter zijn vlak voor aanvang van de concerten wellicht ook nog kaarten te koop. Deze kosten 11 euro per stuk. De kassa is een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend, de zaal een half uur voordat de concerten beginnen.

Reageren via facebook