17.1 C
Medemblik
23 mei 2020 18:56
Medemblik Actueel.

Kaartjesactie zieke Madelief(2) loopt enorm uit de hand

madeliefMedemblik – De familie van de ernstig zieke Madelief Boon (2) uit Medemblik roept mensen op te stoppen met het sturen van kaartjes. De familie wordt letterlijk overspoeld met beterschapswensen. Alleen al vandaag zijn er 2500 kaarten naar het meisje gestuurd.

Lees ook: Zieke Madelief (2) wordt overspoeld met kaarten

Bij het meisje werd onlangs neuroblastoom kinderkanker geconstateerd. Om haar een hart onder de riem te steken, plaatste haar familie een oproep op Facebook om haar massaal kaartjes te sturen. Dat bericht werd binnen korte tijd duizenden keren gedeeld.

“Stop met sturen, hoe goed ook bedoeld”, smeekt de familie. Morgen komt er zelfs een vrachtwagen vol ansichtkaarten richting Medemblik.

Reageren via facebook