BiG GiG naar Bigbandfestival Lelystad

BiG GiG met Bas Koppes

Wognum – De Wognumse Bigband BiG GiG neemt komende zaterdag 31 januari deel aan het 4e Bigband Festival Lelystad in De Kubus, Centrum voor Kunst & Cultuur in Lelystad.

Het festival wordt georganiseerd door Bigband The Q-Buskers uit Lelystad. Inschrijving staat vrij voor elke amateur Bigband. Aan het festival doen zes bands mee. Zij worden beoordeeld door twee bekende jazzmusici; Loet van der Lee en Sebastian Ohm.

BiG GiG speelt een set om 13.50 uur, waaronder een zangnummer vertolkt door Bas Koppes. Het is voor het eerst dat de Bigband uit Wognum door een deskundige jury wordt beoordeeld. De winnaar krijgt, naast een geldbedrag, ook een uitnodiging om te spelen op het Seabottom Jazzfestival.

Deelnemers

BiG GiG gaat deze middag de strijd aan met: Q-Buskers uit Lelystad, Big Bounce Band uit Arnhem, The Blue Tone Bigband uit Zaandam, Persi Swing Collection uit Steenbergen, Phat Cool Bigband uit Nijmegen

Rond 17.45 uur worden de prijzen uitgereikt voor de beste bigband en de beste solist van de dag. De toegang voor publiek is gratis.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.