15.4 C
Medemblik
8 juli 2020 15:00
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – vrij zonnig, later meer bewolking

27012015

Medemblik – Vandaag zal de zon met grote regelmaat te zien zijn maar ook zullen er geregeld wat wolkenvelden voor de zon langsschuiven. De middagtemperatuur ligt rond de 7 graden bij een vrij krachtige wind uit het westen 4Bft later in de avond draaiend naar zuidwest. In de nacht naar woensdag daalt de temperatuur naar 4 graden

Woensdag is een dag die in het teken staat van bewolking en (winterse) neerslag. De middagtemperatuur ligt rond de 7 graden maar door de harde wind uit het westen voelt het toch een stuk frisser aan. In de avond en nacht klaart het lichtelijk op maar neemt de kans op winterse neerslag in de vorm van (natte) sneeuw ook toe. 

Donderdag is het een stuk minder aangenaam, de middagtemperatuur komt niet meer boven de 3 graden uit en er valt regelmatig wat winterse neerslag. Ook vrijadg staat in het teken van winterse neerslag en wordt het ook niet veel warmer dan zo’n 3 graden. Het weekend verloopt wisselvallig maar de zon zal zich ook regelmatig laten zien. 

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?