Inloopavond N23 Westfrisiaweg (omgeving Hoorn/Zwaag)

Regionieuws – In opdracht van de provincie Noord-Holland werkt bouwbedrijf Heijmans tot eind 2017 aan de realisatie van de N23 Westfrisiaweg. Op een aantal punten langs het tracé is Heijmans al aan het werk en op korte termijn start op verschillende locaties langs de N302 Westfrisiaweg (vanaf de aansluiting op de A7 bij Hoorn-Noord tot aan de Rijweg in Zwaag) een aantal nieuwe werkzaamheden.

Informatieavond

Op woensdag 4 februari 2015 organiseren provincie Noord-Holland en Heijmans van 19:00 tot 21:00 uur een inloopavond in Zwaag (projectbureau N23 Westfrisiaweg, Keern 231A). Tijdens deze avond geven wij graag nadere toelichting op de werkzaamheden en de plannen voor de komende tijd.

Hier zijn vertegenwoordigers van Heijmans en de provincie aanwezig om antwoord te geven op vragen over planning (voor zover bekend), het ontwerp (voor zover gereed), de toekomstige situatie, de tijdelijke situatie en de werkzaamheden die op korte termijn plaatsvinden.

Meer informatie?

Heeft u intussen vragen, dan kunt u contact opnemen met het Servicepunt Wegen en Vaarwegen van de provincie Noord-Holland op telefoonnummer 0800-0200600 (gratis), of via e-mail op infobu@noord-holland.nl.

N23 Westfrisiaweg

De provincie Noord-Holland zorgt met haar partners voor een nieuwe verbinding tussen Alkmaar en Enkhuizen, de N23 Westfrisiaweg. De verbinding verbetert de doorstroming van het verkeer, de verkeersveiligheid en de leefbaarheid in de regio en bevordert de economie en werkgelegenheid. Heijmans bouwt de weg.

Wilt u zich een beeld vormen van de N23 Westfrisiaweg? Of meer weten over de ontwikkelingen? Kijkt u dan op de website www.n23westfrisiaweg.nl. Ook kunt u zich via deze website aanmelden voor het voortgangsbericht met actuele informatie over werkzaamheden, of de digitale nieuwsbrief.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.