8 C
Medemblik
1 december 2020 09:05
Medemblik Actueel.

Uitslag Zonvaart prijsvraag, wie zijn de winnaars van de 2 reischeques

De prijswinnaars zijn uit de grote glazen kom gehaald.

Medemblik – Ze hebben het geweten bij Zonvaart aan de Nieuwstraat in Medemblik. Overspoeld zijn ze met emailtjes van mensen die hun vakantiewens opstuurden en zo meededen aan de prijsvraag waar Zonvaart 2 reischeques van 50 euro ieder beschikbaar stelde. 

En de winnaars zijn

Helemaal zoals het hoorde gingen alle inzenders met hun antwoorden in een grote glazen kom en daar werden door Zonvaart 2 winnaars uitgehaald. En deze twee winnaar mogen deze week hun prijs komen ophalen bij Zonvaart aan de Nieuwstraat in Medemblik. 

En dan nu… tromgeroffel zwelt aan…  de prijswinnaars..  dat zijn geworden  Simone van Diepen en Frank Gieling…  Names de redactie van Medemblik Actueel van harte gefeliciteert met de gewonnen prijs.  

 

Reageren via facebook