Medemblikker Fred Breg verlengd contract bij Westfriezen

fred breg

Zwaag – Op de dag dat Medemblikker Fred Breg zijn 50ste verjaardag wilde vieren werd ook het nieuws naar buiten gebracht dat hij, en de rest van zijn team, zijn contract bij s.v Westfriezen had verlengd. Samen met Joep Groen, Ron Sijm, Koen Buitendijk, Wim Meijer, Ko Groen en Jan Wagemaker staat Fred ook in het seizoen 2015/2016 als hoofdtrainer van het selectie team langs de lijnen. 

Maar zijn 50ste verjaardag kon natuurlijk niet worden vergeten en via een groot doek aan de poort werd aan iedereen duidelijk gemaakt dat er een abraham bij de Westfriezen aanwezig was. En gezamenlijk werd een kopje koffie met een heerlijk stukje gebak van de familie Breg genuttigd. Vervolgens heeft Bert Dekker namens bestuur en selectie een Abraham, van Bakkerij Besseling, overhandigd.

Iedereen ging vervolgens in goede moed naar Julianadorp, maar daar kreeg de goede stemming helaas geen vervolg en moesten we de punten daar achter laten.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.