Turnster gymvereniging O.S.S zetten juf Corine Dijkhuis in het zonnetje

Juf Corine in het zonnetje gezet door turnsters van O.S.S
Juf Corine in het zonnetje gezet door turnsters van O.S.S

Medemblik – Voor juf Corine Dijkhuis van gymvereniging O.S.S. was afgelopen woensdag een bijzondere dag. De turnsters verrasten juf allen met een roos en deden special voor haar hun mooiste handstand, radslag of arabier. Volgens de kinderen heeft juf het echt verdient om eens in het zonnetje gezet te worden. “Omdat ze altijd zo goed helpt tijdens de lessen en ze is héél aardig en de lessen zijn altijd leuk”, aldus de turnsters.

Corine Dijkhuis is al jaren de drijvende kracht achter de bruisende gymvereniging. Een turnster in hart en nieren die met veel bevlieging de Medemblikker jeugd laat ervaren hoe leuk de turnsport is. Had de vereniging het enkele jaren geleden nog moeilijk, inmiddels is O.S.S. uitgegroeid tot een vereniging met een gezond aantal leden. Het enthousiasme van het bestuur, de clinics voor de basisscholen én de toenemende populariteit van de sport maken dat dit aantal nog steeds toeneemt. Monique Nieuweboer, bestuurslid: “We zijn als vereniging ontzettend blij met een juf als Corine. Naast het lesgeven, is zij actief betrokken bij alles wat er bij het reilen en zijlen van een vereniging komt kijken. Ze zit altijd vol ideeën.”

Juf Corine is er helemaal stil van. Corine: “Je staat eigenlijk nooit stil bij wat het effect is van wat je doet. Het is fijn om te merken dat de kinderen er zo veel plezier in hebben. Heel bijzonder om daar op deze manier even bij stil te staan”.

Via: Rodi Media

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.