14.7 C
Medemblik
23 mei 2020 01:41
Medemblik Actueel.

Hauwert in Concert – Unicorn

Hauwert – Vrijdagavond 23 januari een mooi begin van 2015 met de Ierse Swing Folkband UNICORN. Een sprankelende act in de folkmusic. Unicorn behoort tot de top in Nederland waar het semi professionele folk muziek betreft.

Unicorn weet het publiek te boeien, te enthousiasmeren maar ook te ontroeren. De prachtige vertolkingen van o.a. Ierse ballades en de kunstig gemaakte muzikale arrangementen zijn het paradepaardje van de band en houden een optreden interessant tot aan de laatste noot.

De band heeft een volwassen eigen geluid waarin de topmuzikanten van UNICORN elkaar muzikaal aanvullen maar ook de vrijheid laten, waar nodig soleren en zodoende een perfecte opbouw in het nummer bewerkstelligen. In combinatie met de ambiance van de kerk een genot om naar te luisteren en te kijken.

Details:

  • Kerk Hauwert
  • Toegangsprijs € 10,- inclusief kop koffie/thee bij binnenkomst. Kinderen t/m 12 jaar gratis.
  • Aanvang 20.15 uur Zaal open 19.30 uur
  • Kaartverkoop aan de zaal
  • Reserveren via hauwertinconcert@gmail.com

Reageren via facebook