Medemblik Actueel.

markten

Gezond bezig beurs Onderdijk

Onderdijk – Dorpshuis de Onderdijk organiseert op Zondag 1Februari van 12:00 tot 17:30 een gezondheidsbeurs voor het hele gezin. Sportlaan 1693CZ Onderdijk

Op deze beurs kan het hele gezin kennismaken met verschillende vormen van gezondheidvoor lichaam en geest . Zoals Acupunctuur, Shiatsu, Yoga, Paardenmelkproducten, Kruiden,Homeopathie, Voeding en Beweging,Fysiotherapie,Welzijn,Begeleiden en coachen op vele manieren. Over de hele middag worden er gratis te bezoeken lezingen gegeven.

Daarnaast is er een aparte spirituele ruimte ingericht waar men terecht kan voor een reiki-of voetreflexbehandeling of een consult bij een van de drie mediums. De vrijwilligers van het dorpshuis hopen u te verwelkomen op deze middag

Reageren via facebook