Half jaar na het verschrikkelijke ongeluk in Andijk vertellen de zusjes hun verhaal (video)

Andijk – Laura en Iris missen hun broers Frank en Emiel nog elke dag. De twee kwamen afgelopen zomer om het leven bij een quad-ongeluk in Andijk. “Het blijft een gemis, al word je 80. Er mist toch iets”, vertelden ze gisteravond in Recht uit Noord-Holland.

In de nacht van 29 juni 2014 stapten de 18-jarige Frank en zijn 17-jarige neef Emiel na een gezellige avond op een quad. Bij een brug midden in Andijk verloren ze de controle over het stuur en knalden keihard tegen de reling van de brug. Ze overleven het allebei niet.

“Emiel dacht normaal altijd tien keer na voordat hij iets deed”, vertelt zijn zusje Iris Tensen. “Dat er dan een ongeluk gebeurd is tot daar aan toe, maar dat het zo erg is, dat verwacht je niet.”

Ook voor Daan Wubs, de beste vriend van Emiel, zit het ongeluk nog vers in het geheugen. “De woensdag voordat het gebeurde was hij geslaagd. Hij was blij. We hebben samen nog een borreltje gedaan. Vrijdagavond hebben we onze diploma opgehaald en was alles nog een feest. Het kon niet stuk in het leven. En dan is het zo voorbij.”

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.