17.3 C
Medemblik
3 augustus 2020 17:10
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt met af en toe wat zon

20012015

Medemblik – Na de grijze grauwe deken van gisteren toen aan het begin van de middag de mist kwam opzetten vandaag weer eens een dag waar ook de zon te zien zal zijn. Met 3 graden is het vrij frisjes voor de tijd van het jaar maar het blijft gelukkig wel droog. De wind is matig 3bft en waait uit het zuiden later draaiend naar het zuidoosten en in kracht toenemend. In de nacht naar woendag koelt het af naar rond het vriespunt. 

Woensdag is een gelijke dag als vandaag alleen wordt het met 2 graden nog iets kouder dan vandaag ook de nacht temperatuur zal met -1 iets lager uitvallen dan vandaag. De wind draait door naar het oosten en is vrij krachtig 4Bft waardoor het nog een stuk kouder aan gaat voelen.  

Donderdag is de koudste dag van de week met 1 graadje overdag en -1 tot -2 in de nacht. Wel gaat de wind in de nacht draaien van oost naar zuidoost/zuid en zwakt af naar zwak 2Bft.  Vrijdag is een bewolkte dag met aan het einde van de middag kans op een (winterse) bui. Na vrijdag gaat de temperatuur weer richting normaal , zo rond de 6 graden overdag en rond het vriespunt in de nachten. De winter laat dus nog steeds op zich wachten. 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?