14.3 C
Medemblik
26 september 2020 14:08
Medemblik Actueel.

Wederom verdronken kat uit haven gehaald.

Foto: Alexander Hammes (Facebook)
Foto: Alexander Hammes (Facebook)

Medemblik – Vandaag is opnieuw een verdronken kat uit de haven gehaald, deze keer bij de Turfhoek.  Alexander Hammes heeft samen het de dierenambulance het diertje uit het water weten te halen. 

Er was nog wat verwarring, een mevrouw dacht dat het om haar vermiste kat ging maar gelukkig voor haar bleek dat niet het geval te zijn.  Vorige week hebben wij nog aandacht besteed aan de dode katten die uit de Oosterhaven werden gehaald, al snel gaan dan de gedachten richting iemand die een hekel aan katten heeft.. Zoveel katten in zo’n korte tijd die dood in 1 van de havens worden gevonden roept grote vraagtekens op.. 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?