Schakel nachtmodus in
Medemblik Actueel.

Voetbal

Medemblikker Arno Hulspas nieuwe hoofdtrainer Sporting Andijk

Schakel nachtmodus in

arno hulspasAndijk – De zondagselectie van Sporting Andijk heeft in de persoon van Arno Hulspas een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De coach uit Medemblik tekent een contract voor één seizoen en zal vanaf het voetbaljaar 2015-2016 werkzaam zijn bij de fusieclub uit Andijk.

Hulspas komt over van St. George, waarmee hij momenteel de eerste plaats bezet in de zondag vijfde klasse A. De technische commissie van Sporting Andijk, verantwoordelijk voor de aanstelling van de voetbaltrainer, laat verder weten uit te kijken naar de samenwerking en heeft alle vertrouwen in een vruchtbaar dienstverband.

De zaterdagselectie van Sporting Andijk zal ook in het seizoen 2015-2016 onder leiding staan van Jan Berkhout. De trainer uit Wognum staat met zijn team momenteel derde in de zaterdag vierde klasse A.

Berkhout is sinds het seizoen 2013-2014 werkzaam in Andijk, toen hij aan de slag ging bij het toenmalige Asonia. Zoals bekend is Asonia sinds dit seizoen gefuseerd met AVV Andijk tot Sporting Andijk.

Naast Jan Berkhout heeft ook jeugdcoördinator Robert Tepaske zijn contract bij Sporting Andijk verlengd. Het bestuur is zeer blij met het feit dat Tepaske langer aan de club blijft verbonden.

Reageer op dit onderwerp

X