Kaagloop zondag 25 januari 2015

Foto: Kaagloop 2012
Foto: Kaagloop 2012

Wervershoof – Zondag 25 januari 2015 wordt weer de jaarlijkse kaagloop gehouden in Wervershoof. Een prachtige loop met diversen afstanden op een afwisselend asfalt parcours.  De Hubo Kaagloop 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door SAV te Grootebroek.

Snel parcours

Het parcours van De Kaagloop is een snel parcours, geheel verhard, asfalt. zeker ruim 3 km loopt u door Wervershoof en zo’n 2 km loopt u over het fietspad en langs de dijk . De inschrijving is op sportcomplex De Westrand aan de Theo Koomenlaan in Wervershoof. De start en Finish is aan de overkant bij Het Eiland op de brug. De 5 kilometerlopers lopen 1 ronde, de 10 kilometerlopers 2 ronden van 5 kilometer. De 10 Km lopers volgen na de eerste ronde de stippellijn (zie kaart) en nemen daarna (dus na de 2e ronde) pas de afslag Bonstraat.

Afstanden:
De kaagloop in Wervershoof telt 3 afstanden: 1.6Km (Kidsloop), 5 Km (recreatieloop) en de 10 Km (wedstrijd & recreatieloop)

Medische verzorging:
Op het parcours en bij de start/finish locatie zijn gediplomeerde EHBO-ers aanwezig.

Veiligheid parcours:
De koplopers zullen begeleid worden door een wagen van Verhuurpunt.nl, daarachter  zult u als deelnemer rekening moeten houden met medeweggebruikers. Op belangrijke rotondes, kruisingen en splitsingen zijn ervaren vrijwilligers aanwezig om naderend verkeer tegen te houden.

Eigen risico en verantwoording:
Iedere deelnemer loopt op eigen risico en op eigen verantwoording. De organisatie kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden t.a.v. eventuele calamiteiten. Verzekering is derhalve een zaak van de deelnemer zelf.

Start en starttijden:
De startlokatie bevindt zich op de brug bij Het Eiland, dit is tegen over Sportpark de Westrand.
De 5 en 10 km starten gelijktijdig om 11.00 uur.
De 1.6 Km kidsloop start om 11.05 uur.

Kleedruimte en douchegelegenheid:
Er is voldoende kleed en douche ruimte beschikbaar in de kleedkamers van VVW.

Tijdregistratie:
Uw tijd, wat aangegeven zal worden op een groot digitaal elektronisch tijdklok bij het passeren van de finish, zal handmatig genoteerd worden  door een groep ervaren registratie-medewerkers, uw tijd zal dezelfde dag nog worden bekend gemaakt op de uitslagen pagina hier op deze website en op www.uitslagen.nl

Herinnering:
Voor de snelste 3 Wervershoofse dames en de snelste 3 Wervershoofse heren op zowel de 5Km als de 10Km ligt er een aparte herinnering klaar. Voor alle deelnemers aan de jeugdloop is er ook een speciale herinnering.

Uitslagen en foto’s op internet:
Op zondag 25 januari vanaf einde middag zullen de uitslagen via deze site beschikbaar zijn en via uitslagen.nl. Tevens kunt u hier veel foto’s van het evenement vinden; wellicht treft u een foto van uzelf aan!

Inschrijving:
Alleen na-inschrijving is mogelijk op 25 januari vanaf 10 uur tot 11 uur in sportpark De Westrand te Wervershoof.  Dit geldt voor alle afstanden 2Km, 5Km en de 10Km.

Inschrijving zonder herinnering:    

  • Wedstrijdlopers 5,00
  • Jeugd 4 t/m 12 jaar 2,50
  • Vanaf 12 jaar 5,00

Inschrijving met herinnering:

  • Wedstrijdlopers 5,00
  • Jeugd 4 t/m 12 jaar 2,50
  • Vanaf 12 jaar 5,00

Inschrijving 

Voor het inschrijven kunt u terecht op zondag 25 januari 2015 vanaf 10.00 uur (in) op sportpark De Westrand. Inschrijven kan voor de volgende afstanden:  Kidsloop 2 Km,   5 Km en 10 Km.  Voor de inwoners van Wervershoof: U kunt zich apart inschrijven bij Ank Breg-Loos in de kantine.

Voor de snelste 3 Wervershovers en Wervershoofsen op zowel de 5 km als de 10 km ligt er een aparte herinnering klaar. Voor alle deelnemers aan de jeugdloop is er ook een speciale herinnering. Voor meer informatie over de kidsloop kunt u terecht bij contact persoon Peter Immen, telefoon: 06-53898039

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.