13.5 C
Medemblik
24 oktober 2020 03:10
Medemblik Actueel.

Optreden Henk Poort tijdens Waterweken Medemblik

henk poort

Medemblik – De eerste klapper is gemaakt door de organisatie van de Waterweek in Medemblik.. Op 8 augustus zal samen met het NHJFO de vermaarde zanger Henk Poort optreden.  Vorig jaar traden Ernst Daniël Smid en onze lokale topper Ivana Goncalves da Costa nog samen op met het NHJFO.. 

Henk Poort

Henk Poort is een vermaarde Nederlandse opera- en musicalzanger met een zeer indrukwekkende waslijst aan producties waarin hij te zien was en niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland is Henk Poort een beroemde zanger. In Nederland kennen wij Henk Poort vooral van de musicals waarin hij optrad, musicals als Chess, Les Misérables, The Phantom of the Opera.  Ook acteerde hij in televisieprogramma’s als Russen, Baantjer, Flikken Maastricht en The Passion. 

Reageren via facebook