Uit eten in de Torenschouw Opperdoes met WonenPlus/ De Wering.

Opperdoes – Ook in 2015 kunt u iedere vierde dinsdag van de maand weer  gezellig komen eten in de Torenschouw te Opperdoes. Zestigplussers,  alleenstaanden   zijn   dinsdag 27 januarivan harte welkom tijdens het sociaal eetcafé in het Dorpshuis de Torenschouw te Opperdoes.

Jos Klaver  chefkok van de Torenschouw heeft dan een heerlijk  diner voor u klaar staan.

  • Kipfilet met zoete kerriesaus en spekjes
  • Aardappelkoekjes en groentefantasie
  • Dame Blanche

Dit alles voor de prijs van € 9.50 euro p.p. De zaal is om 17.00 uur open, er is dan gelegenheid voor een drankje (op eigen rekening) en om 17.30 uur kunt u aan tafel. U kunt zich opgeven via Wonen/Plus Medemblik tel: 0227-540383 (U kunt ook inspreken op de voicemail ) Wanneer u belt om u op te geven kunt u aangeven of u vervoer nodig heeft.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.