3.8 C
Medemblik
29 november 2020 06:01
Medemblik Actueel.

College Medemblik positief tegenover nieuwbouw Spooksingel Medemblik

spooksingel

Medemblik – Het college van B&W van Medemblik staat positief tegenover de plannen om naast het perceel Spooksingel 1 in Medemblik een nieuwe woning te laten bouwen.  Het college verzoekt de klankbordgroep dan ook om een positief standpunt in te nemen. 

Wel stelt het college een eis aan de plannen. De bouwlocatie ligt binnen de bebouwde kom en vormt samen met de woningen langs de Westersingel, het Keern en de Spooksingel als het ware één aansluitend woonblok. Daarom wil het college dat het bouwblok achter Keern nr. 5 wordt opgeschoven zodat het past op het kadastrale perceel.  

Mocht de klankbordgroep positief tegenover de plannen staan dan zal het college medewerking gaan verlenen aan het principeverzoek om op het perceel nieuwbouw te plegen. 

Reageren via facebook