6.6 C
Medemblik
23 november 2020 20:43
Medemblik Actueel.

Andijkse na uit de hand gelopen sexspel achter slot en grendel

Andijk – Een 29-jarige vrouw uit Andijk is wegens poging tot moord in hechtenis genomen. Afgelopen 3 oktober 2014 heeft zij een man met een knuppel op zijn hoofd geslagen en met een mes in zijn borst gestoken. De man heeft de aanslag wel overleefd. 

Gisteren moest de vrouw voor de rechter in Alkmaar verschijnen waar ze de aanklacht te horen kreeg van het Openbaar Ministerie. Het Openbaar Ministerie wil de vrouw veroordeeld zien voor poging tot moord op haar man.  Deze werd door de vrouw op 3 oktober tijdens een compleet uit de hand gelopen sexspel, waar zij volgens haar advocaat zelf eerst door de man werd mishandeld, neergestoken en geslagen met een knuppel. “Uit noodweer” zei de advocaat, vernedering, misbruik en mishandeling deden bij mijn cliënte de stoppen doorslaan waarna zij uit noodweer zichzelf verdedigde. 

De officies was het totaal niet eens met de advocaat en oordeelde dat de vrouw bewust de knuppel mee naar boven heeft genomen.  De vrouw zelf vroeg om schorsing van haar hechtenis om weer bij haar dochtertje te kunnen zijn en om bij haar vader te zijn die niet lang meer te leven heeft.  Dit verzoek werd door de rechter afgewezen, de rechter wil eerst een psychologisch rapport zien over de geestelijke toestand van de vrouw. 

Reageren via facebook