18.1 C
Medemblik
3 augustus 2020 14:25
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – regen en veel wind.

15012015

Medemblik – Wat het weer voor vandaag betreft kunnen wij het kort houden. ‘Slecht’.. Veel wind, mogelijk in de ochtend stormachtig 8Bft met rukwinden tot 90km/u. De temperatuur loopt op naar zo’n 9 graden. In de nacht naar vrijdag daalt de temperatuur naar zo’n 5 graden. 

Vanaf vrijdag komt er een verbetering kwa weer. De zon zal meer te zien zijn maar helemaal droog zal het niet blijven. Zeker op zaterdagavond/nacht kunnen er nog een paar stevige regenbuien vallen. 

De temperatuur gaat vanaf zaterdag wel richting de normale waarden voor de tijd van het jaar, zo rond de 4 graden overdag en rond het vriespunt in de nacht.  Kijken wij even vooruit dan lijkt de winter vanaf volgende week dinsdag een poging te gaan doen om ons land te veroveren. 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?