Medemblik Actueel.

Bedrijven

Medemblikker restaurant MED Trattoria zet ook in op zakelijke markt en events

medMEDEMBLIK – Afgelopen vrijdag was de symbolische sleuteloverdracht van restaurant MED Trattoria. Na het eerst tijdelijke te hebben gehuurd zijn zij nu eigenaar van het restaurant bij het Regatta Center aan de Vooroever in Medemblik. Eigenaar is de Jonkman Hospitality Groep uit Oosthuizen.

Per 1 mei 2014 zijn de vorige eigenaren Frank en Petra, gestopt met MED Eten en Drinken aan de regattahaven in Medemblik. Door het ontbreken van een uitbater van het restaurant tijdens de Delta Lloyd Regatta eind mei werd er aan de cateraar van het evenement, Noord-Holland Catering uit Oosthuizen gevraagd om het restaurant tijdelijk te openen voor het evenement. Uiteindelijk zijn zij de rest van 2014 huurder gebleven en zijn zij, vanaf januari 2015 dus de nieuwe eigenaar van het restaurant geworden,schrijft Westfriesland in Bedrijf

Evenementen

“Door onze roots als cateraar kunnen wij kleine, maar ook grote zakelijke gezelschappen voorzien van passende catering, bediening en aankleding,” zegt Wouter Oonk (salesmanager). “Maar ook willen wij entertainment met bands, DJ’s en muziek evenementen als een Jazz avond gaan organiseren. Samen met het watersportverbond en de jachthaven laten wij deze locatie bruisen en kijken wij dan ook met veel plezier naar de toekomst.”

MED Trattoria opent vanaf 6 februari 2015 na een wintersluiting weer haar deuren aan de Vooroever 2 in Medemblik | www.med-trattoria.nl

Reageren via facebook