Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Informatiebijeenkomst wegwerkzaamheden Westerzeedijk (N239) en Markerwaardweg (N240)

Kaart trace N239-N240Medemblik – De Westerzeedijk (N239), tussen de A7 en Medemblik, en de Markerwaardweg (N240), tussen Medemblik en Hoogkarspel, zijn toe aan groot onderhoud.

De provincie combineert het groot onderhoud met het herinrichten van beide wegen. Hiermee verbetert de doorstroming en de veiligheid op de weg. De werkzaamheden zijn uitbesteed aan aannemer Dura Vermeer. De uitvoering start eind februari en wordt deze zomer afgerond.

Informatiebijeenkomst

Op donderdag 22 januari 2015 van 19.30 – 21.30 uur organiseert de provincie Noord-Holland samen met aannemer Dura Vermeer hierover een informatiebijeenkomst in Opperdoes (dorpshuis Torenschouw, Torenstraat 17). Het tweede deel van de avond volgt een presentatie over de archeologische opgravingen bij de Almersdorperbrug aan de N239.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst door een e-mail te sturen naar infoN239-N240@noord-holland.nl. Voor meer informatie over wegwerkzaamheden en archeologie verwijzen wij u naar www.noord-holland.nl/N239enN240. U kunt ook gratis bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800-0200600

Reageren via facebook