13.3 C
Medemblik
23 mei 2020 02:33
Medemblik Actueel.

Wielrenjeugd West-Frisia sterk in MTB-Wintercompetie Gieten

Paul Snip
Paul Snip

Regionieuws – Als vervanger voor de afgelaste Kids-versie van Egmond-Pier-Egmond trok een drietal jonge West-Frisianen zondag naar Gieten voor deelname aan de MTB-Wintercompetitie. Het werd een zeer geslaagde dag voor West-Frisia.

Op het fraaie parcours met veel singeltrack en pittige lastige klimmetjes behaalden alle drie een podiumplaats. Arne van Vliet en Paul Snip zorgden voor een mooi één-tweetje bij de jeugd. Vanaf de derde startrij knokten de twee jonge geelhemden zich tijdens de wedstrijd naar voren.

In de slot van de wedstrijd zette Snip en Van Vliet de concurrentie op achterstand. Thomas Goedhart kende bij de junioren eenzelfde lot. Vanuit de achtergrond raapte hij steeds meer renners voor hem op. In de slotronde passeerde hij nog ene concurrent, waarmee hij zich verzekerde van de derde plaats bij de junioren.

Reageren via facebook