Medemblik Actueel.

Sport

18 Januari Open Dag bij Sport- en Wellnesscenter De Dars!

Foto's fitness maart 2013 004Wervershoof – Zou je graag willen sporten voordat je op de werkvloer wordt verwacht? Dat kan! In De Dars zijn we namelijk iedere werkdag vanaf 07.00 uur geopend!

Op zondag 18 januari organiseren we van 11.00 – 16.00 uur een open dag. Schrijf je deze dag in en je bespaart op het inschrijfgeld (t.w.v. € 15,-). Daarnaast ontvang je de Dars bidon, sporttas en handdoek cadeau! Tijdens de open dag wordt er een introductieles ingepland zodat je trainingsprogramma voor de fitness kan worden opgesteld. Uiteraard kun je bij ons ook groeps- en spinninglessen volgen. Kijk voor het overzicht van onze lessen op de website, www.dedars.nl.

Nieuw voordelig abonnement: Fitness all-in!

Vanaf dit jaar hanteren we een nieuw abonnement: het Fitness all-in abonnement! Wil je onbeperkt gebruik maken van alleen de fitness, groeps- en spinninglessen? Dan kan dit tegen het voordelige tarief van € 38,50 per maand. Een lidmaatschap is voor minimaal 3 maanden en een tijdelijke stop is altijd mogelijk. Heb je al een lidmaatschap bij ons en wil je hier ook gebruik van maken? Vul dan een formulier in bij de Wellnesstrainer zodat je je huidige abonnement om kunt zetten, dat kan namelijk per direct.

We zien je graag op 18 januari, tot dan!

Volg ons ook via twitter (@dedars) of like ons via Facebook.

Reageren via facebook