3.7 C
Medemblik
17 januari 2021 08:10
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – nat,natter, natst.

13012015

Medemblik – Het weer voor vandaag kan je in 1 woordje beschrijven, ‘slecht’. Het regent vrijwel de gehele dag, alleen vanavond zijn er perioden dat het droog is. De temperatuur loopt op naar zo’n 10 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten (4Bft). In de nacht naar woensdag gaat het minder hard regenen en zijn er droge perioden. 

Woensdag zijn er ook perioden dat de zon zich laat zien maar ook woensdag zal er regelmatig een bui vallen. Ook de rest van de week en zeker donderdag is het nat. Op vrijdag begint het op te klaren en gaat de zon meer en meer te voorschijn komen.  De temperatuur schommelt zo rond de 6 á 7 graden overdag en rond de 3 graden in de nachten.  

Reageren via facebook