14.8 C
Medemblik
23 september 2020 08:57
Medemblik Actueel.

Personeel Brink's gaat weer staken, pinautomaten Rabobank worden niet meer gevuld

Medemblik – Werknemers bij geldtransporteur Brink’s gaan weer actievoeren. Dat gebeurt binnen enkele dagen, zeiden woordvoerders van CNV en FNV dinsdag. Over de aard en de start van de actie valt op korte termijn een besluit, aldus actieleider Leen van der List van FNV.

Bij Brink’s werkzame kaderleden van CNV Vakmensen besloten dinsdagochtend weer actie te gaan voeren. De FNV-collega’s hadden al eerder besloten dit te gaan doen als uitzicht op een oplossing uitblijft. Geldlopers van Brink’s staakten eind december enkele dagen het bijvullen van geldautomaten van vooral Rabobank.

Eind december werden de automaten ook niet bijgevuld door het personeel van Brink’s. Dit leidde in Medemblik niet tot chaotische taferelen maar in Wervershoof liepen veel mensen tegen een lege pinautomaat aan..  

 

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?