3.7 C
Medemblik
17 januari 2021 08:10
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Vanavond veel regen

12012015

Medemblik – En weer gaan wij een vrij onstumige dag voor de kiezen krijgen. Rukwinden tot zo’n 70km/pu  is ook vandaag ons deel. De temperatuur loopt op tot zo’n 10 graden en er gaat van tijd tot tijd een bui vallen. Maar vanavond gaat de hemelsluizen een stuk verder open en gaat het stevig regenen. In de nacht naar dinsdag blijft het doorregenen en daalt de temperatuur tot zo’n 9 graden. 

Dinsdag is eveneens een kletsnatte dag waarbij de temperatuur weer oploopt tot in de dubbele cijfers. ’s Avonds gaat het opklaren maar de kans op een regenbui blijft aanwezig. De temperatuur daalt naar zo’n 3 graden. 

De rest van de week verloopt sterk wisselvallig, Woensdagavond en woensdagnacht is er weer kans op een (zware) zuidwesterstorm met rukwinden tot 100km/u. Donderdag valt er weer veel regen en vrijdag lijkt voor nu een vrij zonnige dag te gaan worden.  De temperatuur blijft op alle dagen ruim boven normaal. 

Reageren via facebook