Medemblik Actueel.

Een Schatkist’ gevuld met muziek in het Abbe-huisje Abbekerk

Abbekerk – ‘Muziek’ staat centraal op de eerstvolgende avond in de serie ‘Ontmoetingen rond de Schatkist’. Die is op 4 februari in ’t Abbe-huisje in Abbekerk, Dorpsstraat 40-42, naast het Witte Kerkje. De aanvang is om 20.00 uur; vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie/thee. Na de afsluiting om 21.30 uur zijn er een hapje en een drankje. De toegang is gratis.

De deelnemers aan de avond worden uitgenodigd muziek die hen raakt op CD mee te nemen.

In de serie ’Ontmoetingen rond de schatkist’ ligt het accent op de persoonlijke innerlijke schat, de eigen wijsheid en  de eigen ervaringen. Die ervaringen worden met elkaar gedeeld. De serie is een initiatief van de Protestantse Gemeente Midden-West-Friesland (Aartswoud,  Abbekerk,  Hensbroek, Hoogwoud, Lambertschaag, Obdam, Opmeer en Spanbroek).

Contactpersoon is Anne de Bruin, tel: 0229-582415; e-mail: annedebruin@simpc.nl

Reageren via facebook