3.7 C
Medemblik
17 januari 2021 08:11
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Wisselvallig met kans op rukwinden

11012015

Medemblik – Ook vandaag blijven wij te maken houden met een stevige wind uit het zuiden tot zuidwesten waarbij rukwinden tot 85km/u kunnen voorkomen. Wel blijft het vrijwel droog vandaag. De temperatuur blijft steken bij zo’n 7 graden. In de nacht naar maandag komt er weer een gebied met neerslag onze kant op

Maandag wordt een dag om snel te vergeten, er gaan stevige regenbuien vallen en de wind is ook nog steeds stevig 6Bft met rukwinden tot 80km/u. Ook de rest van de week verloopt nat, elke dag vallen er wel meerdere buien. De temperatuur blijft steken bij zo’n 6 graden en de nacht temperaturen rond de  4 graden. 

Kijken wij verder in de maand dan zien wij nog steeds geen enkel teken dat de winter in aantocht is. Het blijft herfstachtig. 

Reageren via facebook