10.4 C
Medemblik
11 juli 2020 03:39
Medemblik Actueel.

Provincie gooit N241 op de schop.


Regionieuws – De Provincie Noord-Holland heeft het beroep dat was ingesteld tegen de beslissing van de Provincie om de N241 te gaan herinrichten gewonnen. De Raad van State besliste in het voordeel van de Provincie. 

De Provincie gaat het het deel van de N241 tussen Schagen en het Verlaat helemaal opnieuw inrichten.. De voorbereidende werkzaamheden worden op dit moment nog voorbereid. Er lopen nog enkele (vergunning)procedures. Zodra deze afgerond zijn, naar verwachting begin dit jaar, kan de uitvoering starten. 

Zodra de werkzaamheden gaan beginnen moet u dus, als vanuit Wognum richting Heerhugowaard/Schagen moet, rekening houden met verkeershinder en overlast. 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?