Medemblik Actueel.

Voetbal

Nipt verlies DVO Wognum Nicols

dvo wognum nicolsWognum – DVO Wognum Nicols 1 mocht naar Apeldoorn voor een wedstrijd tegen een ploeg die dicht bij DVOWN stond in de ranglijst. Je moet winnen wil je van die hatelijke onderste plekken afkomen. Zeker tegen dit soort ploegen die de zelfde druk ervaren.

DVOWN had maar 6 man( 1 wissel)vanwege allerlei redenen en dan wordt het moeilijk op dit niveau om een wedstrijd naar je hand te zetten. Wel was het begin goed van DVOWN en de stand bij rust sprak voor zich. Geen vuiltje aan de lucht als je de rust in gaat met een 1-4 voorsprong en je hebt ook nog het betere spel tot dat moment.

Dan moet je na de rust wel de concentratie weer oppakken en dit bleek niet het geval. WSV kwam uitstekend uit de startblokken en kwam binnen de minuut terug tot 3-4.

Veel overtredingen en de meeste aan de kant van WSV waardoor de scheidsrechters veel moesten fluiten. DVOWN had al in de 9e minuut van de 2e helft recht op de eerste 10 meter trap. Deze werd uitstekend verzilverd door Milco Leijen. Toch wist WSV elke keer weer de aansluiting te krijgen.

Bij de stand van 5-6 in het voordeel van DVO kwamen er nog 2 kansen op een vergroting van de voorsprong door twee 10 meter trappen maar die werden beide gemist of gestopt door de keeper. Het brak DVOWN op conditioneel. De grote druk met zelfs een meespelende keeper van WSV bracht WSV op een 7-6 voorsprong. De resterende tijd van 30 seconden was voor DVOWN niet voldoende om gelijk te maken. Helaas ga je dan met een ontevreden gevoel terug naar Noord Holland. Het zat er in deze keer door het goede spel van DVOWN maar de momenten van concentratie verlies en hierdoor het weggeven van doelpunten breekt je op.

Volgende wedstrijd: Maandagavond de 12e januari voor DVOWN een bekerwedstrijd te GRONINGEN tegen Leekster Eagels.

Doelpuntenmakers voor DVOWN: Joost Feld 1-1, Ferdy Kaleveld 1-2, Ferdy Kaleveld 1-3, Milco Leijen 1-4, Milco Leijen 3-5, Ferdy Kaleveld 4-6

Reageren via facebook