Weerbericht Medemblik – Stormachtig weekend

10012015

Medemblik – Er staat ons een stormachtig weekend te wachten. Vandaag is er zelfs kans op windstoten tot 90km/u.  De temperatuur loopt op tot ruim boven de 10 graden. Met 12 graden is het bijna record warm voor de tijd van het jaar. Ook valt er vandaag van tijd tot tijd een bui. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar zo’n 4 graden. 

Zondag is een stuk frisser met 7 graden maar nog steeds staat er een stormachtige wind waarbij rukwinden tot 80km/u niet zijn uitgesloten. Wel blijft het vrijwel droog. 

Maandag wordt een natte, kletsnatte dag, vooral maandagavond gaan de hemelsluizen wijdt open. Met 9 graden is het ruim 4 graden te warm voor de tijd van het jaar. De rest van de week is het onbestening wisselvallig weer met soms wat ruimte voor de zon maar ook valt er van tijd tot tijd een bui. Woensdag lijkt weer een kletsnatte dag te gaan worden. 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.