Rob Cramer nieuwe hoofdtrainer voetbal SV Spartanen

spartanen

De 53-jarige Cramer was voor het bestuur de ideale kandidaat om de huidige trainer Marco Boots op te volgen. Cramer is tot en met dit seizoen nog verantwoordelijk voor Hollandia 2 , waarmee hij in 2013 het algehele landskampioenschap voor reserve elftallen heeft behaald. Door deze prestatie werd Rob in 2013 ook genomineerd als sportcoach 2013 op het Westfries sportgala.

Het bestuur van de voetbaltak van de vereniging. is zeer verheugd met het aanstellen van Rob Cramer als hoofdtrainer. Met zijn voetbalervaring en beleving kan Rob bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de voetbal selectie van SV Spartanen en voortborduren op de koers die de huidige trainer Marco Boots heeft ingezet. Daarnaast vindt het bestuur Cramer ook prima passen als persoon binnen de club. Zowel Spartanen als Cramer verheugen zich op de toekomstige samenwerking. Cramer tekent een contract voor één jaar, met de intentie langer met elkaar door te gaan.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.