Medemblik Actueel.

DVO Wognum E2 maakten het spannend tot de laatste minuut

Wognum – De allereerste wedstrijd met nieuwe teamgenoten is altijd een beetje spannend en het is altijd de vraag hoe dat uitpakt. Maar deze wedstrijd was prachtig spannend tot de laatste minuut en aan passie ontbrak het bij geen enkele speler!

Het Hoornse Veerhuys, gedisciplineerd en opbouwend spelend, scoorde al snel het eerste doelpunt maar door veel ijver, inzet en creativiteit werd het snel 1-1 door Mikey. 
Door zowel puike reddingen van doelman Silvan en snelle, knappe verdedigende acties (o.a. sliding op de bal) werd voorkomen dat een aantal dreigende aanvallen tot tegendoelpunten heeft geleid.
Ook wij bouwden de aanvallen op door mooie “ drie-hoekjes” en kwamen daardoor ook vaker voor het doel van de tegenstander. Alleen de schoten op doel misten enige precisie.

Na de rust kwamen wij in korte tijd op een 3-1 achterstand. Maar de jongens lieten de koppies niet hangen. Integendeel, we scoorden gelukkig vrij snel de 3-2.

Tijdens de 2-de helft werd er wat minder breed gespeeld, soms liepen we elkaar voor de voeten, maar door veel inzet stonden we vaak voor het doel van de tegenstander. De gelijkmaker kon eigenlijk niet uitblijven. Helaas kwam de bal net niet goed voor de voeten om lekker uit te halen en dus net iets tijd tekort om op een gelijke stand te komen.

Silvan, Mikey, Anna, Mark, Jarno, Friso, Chris en Lex ga zo door en pak de volgende wedstrijd! Go-go-go!

Reageren via facebook