Weerbericht Medemblik – Een paar stormachtige dagen voor de boeg

09012015

Medemblik – Al hoewel wij midden in de winter zitten zal je het kwa temperatuur niet denken. Vandaag loopt de temperatuur op tot boven de 10 graden en ook staat er veel wind met zelfs kans op vanmiddag tijdelijk een zuidwesterstorm (8Bft) . Ook valt er vandaag van tijd tot tijd een (stevige) regenbui. In de nacht naar zaterdag koelt het niet veel verder af dan tot zo’n 9 graden. 

Zaterdag is ook een stormachtige dag maar blijft het wel overwegend droog en krijgt zelfs de zon de kans om zich van haar beste kant te laten zien. De temperatuur is weer boven de 10 graden waar het normaal rond de 4 graden moet zijn. 

Ook zondag is nog een stormachtige dag maar de temperatuur blijft dan steken op zo’n 7 graden. Veel regen zal er niet gaan vallen en in de loop van de middag trekt de lucht dicht met bewolking. Maandag is een drijfnatte dag met opnieuw veel wind. 

De rest van de week is ook onbestendig al krijgt de zon wel meer ruimte om te schijnen. De temperatuur blijft te hoog voor de tijd van het jaar en de wind blijft krachtig tot hard. Al met al is ook januari een echte herfstmaand aan het worden. 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.